pühapäev, 7. veebruar 2010

Ole eriline ja paista silma - telli JCI Spordiklubi jaoks kujundatud riided

jKallis Spordisõber!

On hea meel teada anda, et perioodil 8. veebruar kuni  5. märts on spordisõpradel võimalus soetada hea hinnaga omale JCI Spordiklubi värvides riideid. TASUMINE hiljemalt 6 märts!

Noor disainer Triinu Pungits on JCI Sk-le disaininud ainulaadset MEIE oma värvides särgi. Särk kannab JCI SK põhisõnumit- Be Better, mis on inspireeritud BE Better filmist.

Särki on võimalik soetada nii JCI Spordiklubi liikmel kui mitte liikmel, lisaks sarnaselt JCI SK särgile disainitakse ka JCI SK värvides tuulejakk (ZOOM)

                                                                                                 TOODETE HINNAD
Lisainfo:
NB! 
  • JCI SK särk Juss ja tuulejakk Zoom  soodushind JCI Sk liikmele kehtib kui tellitakse perioodil 8 veebruar kuni 22 veebruar (tasuda võib 6 märts)!
  • Toodetele Slim pikad lycrapüksid, Spot 3/4 lycrapüksid ja Axel õhuke lycramüts trükitalse JCI SK logod juhul kui kokku saadakse vähemalt 15 toote tellimus.
  • JCI SK liikmeks saamise infot vaata siit. Kuna  aasta 2009 oli JCI SK käivitamise aasta, siis 2009 aastal liikmemaksu tasunud liikmed 2010 aastal täiendavalt liikmemaksu tasuma ei pea!  
Tellimuse vormistamine toimub lehel www.jci.ee alates 08.02.09

Täiendavat infot sh võimalust säginäidist nägemise osas  on võimalik saada Kristi Sibula käest:
e-mail: jcispordiklubi@gmail.com

13-14 veebruar on särginäidist võimalik näha ka JCI SK Talvepäevadel, kus tähistame üheskoos nii VASTLAPÄEVA KUI KA SÕBRAPÄEVA!!


Tervitustega

Pille
JCI SK direktor 2010

Kommentaare ei ole: