reede, 31. detsember 2010

JCI Spordiklubi aasta säravaimad tähed........... ja väike üllatus kõigile JCI SK sõpradele ;)

Kallis Sõprdisõber,

Foto NAGI's: DSC_8905

Aasta 2009 ja 2010 on olnud minu jaoks väga erilised aastad ja seda tänu kõigile JCI Spordiklubi sõpradele! Detsembri alguses tähistas JCI Sk väärikalt ka oma hooaja lõppu...ja oli mida tähistada: JCI Sk Jalgpalli Dream Teami võidukat esinemist,  Taanis JCI Euroopa Konverentsil  omiastatud auhinda "Best National Public Relation Program 2010" ja suure üllatusena ka Osakas JCI Maailma Konverentsil saadud auhinda "Best National Public Relation Program 2010"

Lisaks veel palju kordaläinud üritusi nagu rattamatk Hiiumaale, Talvepäevad Rakvere koja korraldamisel, Kojakymp, maraton Stockholmis ja mitmed erinevad koolitused nagu nt Jõusaali ABC, Suusakoolitus, Kevad-sügisene riietumine sportimiseks jne jne. Siinkohal minu suured tänusõnad kõikidele ürituste eestvedajatele ja korraldusele kaasaaitajatele....ja neid on tõesti palju olnud;)))  Veelkord SUUR AITÄH!

JCI lõpupeol jagasime ka auhindu JCI Spordiklubi Säravaimatele tähtedele:

JCI Spordiklubi Aasta 2010 Pressisõber on Arvi Ratassepp. Auhind omistati talle intevjuu eest, mille ta andis JCI SK Pressile Berliinimaratoni 40 km. Neile, kes asjaga kursis vähem infoks, et kui maratonil seisma jääda, siis peale seda end jooksma saada on võrreldav ilmselt sellega kui oma 100 aastast vanaema jooksma sundida :D Tänusõnda Arvile pressisõbralikkuse eest!

JCI Spordiklubi Aasta 2010 Kivipallur on Sven Aulik. Auhind omistati talle Vapra esinemise eest Rahvusvaheliste kodade vahelisel jalgpalliturniiril JCI SK Dream Teami koosseisus. Nimelt kuna JCI Sk kandis suuri inimkaotusi võistlusareenil, siis peale seda kui Karin Jarvet Sveni traumapunktist pead õmblemast tagasi tõi ja meie  armastatud 2010 JCI Estonia presidendi Hanno Jarveti ninaluumurru tõttu haiglasse pidi toimetama, oli  Sven nii vapper ja naasis oma õmmeldud peaga jalgpalliväljakule JCI SK au kaitsma. Aitäh Sven vapruse eest lahinguväljal!

JCI Spordiklubi Aasta 2010 Bobitiimi auhind läks Rakvere Kojale. Ja seda suurepärselt korraldatud Talvepäevade eest. "Ise olen väike aga jõud on suur" ...on õige öelda Rakvere koja kohta. Nei oli ka kõige kiirem bobi ehitatud! Aitäh Teile suurepärase ürituse eest!

JCI Spordiklubi BEST FRIEND tiitel läks aga Toomas Saalile. Toomas, kes on Tallinna koja senaator on JCI Spordiklubi rattureid  juba kaks aastat väga lahkelt majutanud Hiiumaal oma suvekodus.  Aitäh Toomas Hiiumaise lahkuse eest;)


JCI Spordiklubi Aasta 2010 Visionääri auhind läks Ott Pärnale, kellele andsime edaspidisteks suurte visioonide loomiseks ka väikese tööriista. Aitäh Ott  nähtud vaeva ja antud heade nõuannete eest, mis on aidanud kaasa JCI Sk kujunemisel just selliseks nagu ta praegu on ;))


...veel viimased tunnid olen JCI Spordiklubi direktor, siis võtab juba taktikepi üle särav E-koja liige Meelika Muiso. Selleks, et ta seda edukalt teha saaks andsime hooaja lõpuüritusel Meelikale üle ka temaatilise särgi ja taktikepi ning E-koja 2011 aasta Presidendile Tiina Noodile  ka väikese vahendi, millega aidata tuult tiibadesse Meelikale lykata kui seda väheks peaks Eesti heitlike ilmastikuolude tõttu jääma.


Aitäh kõigile meeleoluka aasta eest ja jõudu jaksu Meelikale ning E-kojale JCI SK vankri vedamisel! Kirjutada  ja joonistada saate Meelikale aadressil jcispordiklubi@jci.ee
, vaadake infot ka Facebookis ja lugege   blogi...seal leiab nii mõndagi huvitavat meie spordiklubi liikmetelt. Reigo kaugelt Serbiast räägib kuidas "Kärbseid sõi ULTRAJOOKSUL"   ja Kaspar  jagab teateid triatlonibasseinist, mille treeningutega muide on seotud 15 JCI-kat!


Ja veel väike ÜLLATUS aasta lõpetuseks
...disainist on tulnud JCI Spordiklubi algne jakikavand, mis on imeilus:) Nii, et varsti saab riideid tellima hakata !


EDUKAT; MEELEOLUKAT VANA-AASTA LÕPPU ning ikka SPORTLIKKU UUT AASTAT!

Pille
JCI SK direktor 2010 veel viimaseid tunde;)

Kommentaare ei ole: