kolmapäev, 26. mai 2010

JCI suru Soome vastu muru....



...selliste hüüetega elasid pasunatega varustatud JCI Spordiklubi „ Jalgpalli Dream Teami“ fännid kaasa omadele... Ja nii see alagrupi VÕIT tuli;) Ja võitu Kallid JCI-kad me just vajasime pääsuks poolfinaali kus vastamisi tuli minna jalgpallimaa endi esindajate Brittidega.

22. mai varahommikul võis näha Sportland Arenale kogunemas karvaseid ja sulelisi. Toimuma hakkas esimene Eestis asuvate rahvusvaheliste kaubanduskodade liikmete vaheline jalgpallisõpruskohtumine“ Sampo Cup 2010“. Ürituse eesmärgiks oli veeta päev värskes õhus, mängides ilusat jalgpalli ja ergutades inimesi seejuures rohkem liikuma ning näidata sellega eeskuju teistelegi.
Mõõtu omavahel võtsid Hispaania- Eesti, Rootsi – Eesti, Soome- Eesti, Saksa- Balti, Taani- Eesti, Ameerika- Eesti, Briti- Eesti kaubanduskojad ja JCI Spordiklubi eestvedamisel JCI meeskond. Ühtekokku jooksis väljakule ca 120 jalgpallurit 10-st meeskonnast.

JCI eest jooksid väljakule Aleksander Saharov, Andres Eesik, Erki Hendrikson, Martin Raud, Marko Leib, Andrei Rikk., Sven Aulik ja ka meie armastatud president Hanno Jarvet. Meie väravat kaitses jõuliselt Martin Villig.

Jalgpallilahing kolmanda koha nimel oli sedavõrd raske, et nõudis ka mõned inimkaotused Senaatori pea ja presidendi nina näol. Siinkohal tuleb öelda, et Sven Aulik, kelle pea oli medpunktis paar õmblust saanud naasis kangelaslikult väljakule, et päästa JCI meeskond kaotusest kuhu kahe auväärseima liikme kaotus (senaatori ja hr presidendi) oli meid viinud. Siinkohal tänud Svenile kangelaslikkuse eest;) Hanno kahjuks platsile naasta ei saanud ning ka õhtusele peole mitte kuna pääses haiglast alles hommikul. Siinkohal soovin kogu JCI Sk nimel Hannole kiiret paranemist.

Olenemata sellest, et Britte me poolfinaalis alistada ei suutnud oli fännide rõõm kolmanda koha üle piiritu ning tänu Harlile, kes mängude vahepeal kodust ära tõi shampuse ja paar veini sai võitu vääriliselt ka platsil tähistatud!

Tänud kõigile kaasaelajatele, palju eredaid hetki pakkunud meeskonnale ning erilised tänusõnad Sassile meeskonna treenimise ja võidule viimise eest! Sass sai muide ka auhinnalise tiitli nimega "Most radical attacker"

Õhtu lõpuks olid pealtvaatajad veidi ülepäevitunud, poolkurdid ja kähedaks karjutud häältega kuid üdinisti rõõmsad! Oli olnud väsitav kuid palju elamusi pakkuv päev..

…..kuid kuna meeskonnas oli e-koja vaim sees päädis õhtu afterpartyga Brasiilia restoranis ;)

Pilte sellest suurejoonelisest üritusest võite leida aadressil: http://public.fotki.com/indrekleinuste/jci-rahvusvaheline/


Ametlikud tulemused olid siis järgnevad:




Pille, JCI SK direktor 2010



Kommentaare ei ole: