teisipäev, 30. märts 2010

Sparta Spordiklubi pakkumine JCI liikmetele

Head JCI liikmed!

Meil on hea meel pakkuda kõigile JCI liikmetele võimalust külastada soodushinnaga spordiklubi Spartat aadressil Pärnu mnt. 139C . Kaugemalt tulijaid tervitab katusel kollane Sparta logoga õhupall. Veebiavarustes on meie aadressiks www.spartasport.ee.

Esimene tutvumistreening on kõigile JCI liikmetele TASUTA!

Kui jääte nähtu ja kogetuga rahule, siis pakume teile liikmelepingut kuuhinnaga 636 krooni (tavahind 690 krooni/kuu).

Selle summa sees on võimalus külastada kasvõi iga päev meie rühmatreeninguid ning arendada oma keha jõusaalis. Jõusaalitreeneriteks on Argo Ader ja Marek Morozov. Ühe korra pääse maksab 100 krooni ning 10 korra kaart 899 krooni.

Meie kompleksi kuuluvad ka kolm pallimänguväljakut (Alfa, Tango ja Sigma), mida saab kasutada saalihoki, võrk-, korv-, või sulgpalli mängimiseks. Ning turniiride läbiviimiseks. Lähemat infot saad siit. Meil saate broneerida ka saaliaegu pallitreeninguteks.

Spartas on võimalik läbi viia firmade spordipäevi, mille programmi kokkupanekul – sõude-ergomeetrite võistluste või pallimänguturniiride korraldamisel - aitame teid meeleldi.

Olete teretulnud kasutama meie spordikompleksi. Tahame teie viibimise meie spordiklubis teha igati mugavaks ning nauditavaks.

Rohkem infot saate telefonil 53429052 või meiliaadressil rando@spartasport.ee

Vältimaks vääritimõistmist administraatori juures toimub soodushinnaga püsikliendiks registreerimine meiliaadressi info@spartasport.ee või rando@spartasport.ee kaudu.

Lugupidamisega Rando Soome
Sparta turundusjuht 53 429 052

Kommentaare ei ole: