reede, 3. aprill 2009

ALGAB JOOKSUAEG!

Juba kuu aja pärast – 6 mail - algab ametlikult jooksuaeg!
SK Stamina korraldab reguaarseid tervisejooksuüritusi nime all Hansa... ee.. Sweedpanga jooks nüüd juba seitsmendat aastat.

Süsteem toimib niimoodi et alates mai algusest kuni septembri lõpuni saab iga kolmapäeva õhtul kuskil Tallinna ümbruses (tegelikult saab Tartus ja Pärnus ka aga muul ajal) looduskaunis kohas organiseeritult joosta. Start on lahti alates kella neljast kuni kaheksani, maha on mõõdetud distants pikkusega 3-5 km. Elektroonilise kiibiga võetakse aega, tulemused pannakse veebi üles ja toimub võistlusmoment viieliikmeliste tiimide vahel. Võistlus aga ei ole selle peale kes kõige kiiremini jookseb vaid selle peale kes kõige rohkem kohal käib – et kes on kõige paremad tervisesportlased. Maksma läheb see 2000 raha tiimi peale (ehk 400 nina pealt).

Mis siin ikka pikalt seletada, see kes tahab põhjalikumalt juhenditesse süveneda võib seda teha otse SK Stamina veebilehelt. Praegu on aga vaja jooksuhuviliste nimesid et tiim(id) ära registreerida. Nonde tiimiürituste puhul on ju alati probleemseks olnud sarnaste huvide ja võimalustega inimeste leidmine ja just selles tahab JCI SK teile appi tulla!

Nii et jooksuhuvilised, andke endast teada aadressil reigolehtla (ätt) gmail.com, jagame huvilised JCI SK tiimideks ja registreerime nad ära.

jooksma utsitab:
reigo

1 kommentaar:

Saila ütles ...

jooksuaeg algab siiski palju varem.
80. SUURJOOKS ÜMBER VILJANDI JÄRVE 2009.a. 1.mail. Start k.12.00


SUURJOOKS ÜMBER VILJANDI JÄRVE on vanim Eestis korraldatav traditsiooniline jooksuüritus, mis sai alguse 1928.a. Jooks kuulub Eesti Järvejooksude Sarja ja on nimetatud sarja 1. osavõistluseks