kolmapäev, 4. veebruar 2009

Lähenevad suuremad rahvaspordi üritused.

Tartu Maraton, 15 veebruar
Tartu Maratoni 60 km on minemas Jaanus Tamm, Kaspar Loog, Ott Pärna, Reigo Lehtna, Margus Maksimov ja kindlasti veel õige mitmed kodalased
Samuti on oodatud ergutajad raja äärde
Julged minejad võiks endast märku anda ka blogis, et seltsis segasem oleks  http://jcispordiklubi.blogspot.com/2009/01/tartu-maraton.html


Swedbank X-dream, registreerumine algab 11 veebruar kl 12 (lühem rada broneeritakse tavaliselt poole tunniga)


Swebank X-dream on neljast osavõistlusest koosnev seiklusspordi sari, kus kolmeliikmelised võistkonnad, liikudes jalgsi, jalgrattaga ja kanuuga, läbivad kontrollpunktidega maastikule tähistatud raja ning sooritavad ettenähtud lisaülesanded.
Anna Palun märku pille.muni@gmail.com kui soovid osaleda ja siis kas A (pikemal) või B(lühemal) rajal ning kas omad eelnevat kogemust või oled esmaproovija 

Loome JCI X-dreami lõbusad meeskonnad;)

Lisainfo: www.xdream.ee


Lõpetuseks väljavõte ka x-dreami sõnastikust ….

Fred - meeskonnaliige, kes ei jaga enam ei maad ega ilma.Lilly Dipper - meeskonnaliige, kes ainult matkib aerutamisliigutust, mis sarnaneb vesirooside noppimisega. Järgmisel aastal teda ilmselt meeskonnaliikmete nimekirjas üles ei anta.Minnie Pearl - meeskonnaliige, kes ilmub kohale, hinnasildid alles varustuse küljes.

Puppy Pile (kutsikate hunnik) - kui kõik meeskonnaliikmed on nii läbi, et lamavad üksteise peal suvalises hunnikus.

Rigormortis (koolnukangestus) - piimhappest tingitud lihaste kramp, mis tekib peale lühiajalist pausi võistluse ajal. On kunst leida piiri puhkuse ja krampide vahel, neist esimene aitab sul lõpuks kiiremini liikuda, aga viimane välistab igasuguse liikumise täielikult.

Seeing Elvis - kui näed Elvist, siis on see ilmselt hallutsinatsioon tingitud unepuudusest.
Spoonfest (lusikafestival) - organiseeritum variant 'kutsikatehunnikust', kus meeskonnaliikmed sätivad endid nagu lusikad lauahõbeda sahtlis, et sooja hoida.

Kui tehnika on hästi omandatud, mahub kogu tiim ühe teki alla, kusjuures naissoost meeskonnaliige satub peaaegu alati keskele.

1 kommentaar:

Luminata ütles ...

It looks like a fun place! :)

http://luminata55.blogspot.com