laupäev, 14. november 2009

Tenniseturniir JCI Open2


Hea JCI spordirahvas!

Juba kahe nädala pärast on toimumas järjekordne JCI Open Tenniseturniir, mis kevadel osutus meeldivaks elamuseks nii osalejatele kui pealtvaatajatele. Oodatud on kõik tennisesõbrad sõltumata tasemest, sest tegu on paarismänguga! Allpool detailsem info ürituse ja treeningvõimaluste kohta!

Aeg: Pühapäev, 29.11.2009 kell 10:00-18.00
Asukoht: Tondiraba Tennisekeskus (Tondiraba 11, Lasnamäe)
Osavõtjad: Oodatud on kõik JCI tennisesõbrad sõltumata tasemest, sest tegu on paarismänguga! Osavõtjad pannakse korraldajate poolt mängutaseme järgi pingeritta ja paarid moodustatakse printsiibil “tugevam + nõrgem".
Võistlussüsteem: Alustame alagruppides, mille arv ja suurus oleneb osavõtjate arvust. Pärast jätkame “play-off” süsteemis.

Registreerimine: Kuni 27.november kella 12.00-ni http://www.jci.ee/?id=10414&event=417
Osavõtumaks: 250.- kr. mängija (osalema pääsevad 24 kiiremat registreerijat, kellest moodustatakse 12 paari ja 3 alagruppi)

Lõpetamine: Karikad, vinged auhinnad, suupisted ja karastusjoogid
Partnerid: Tondiraba Tennisekeskus, Holteri tennisepood, A. Le Coq, DPD Eesti, RMK, Reklaamkink

Osalema on oodatud kõik, kes on tennisereketit varem käes hoidnud. Kes tunneb, et vajab enne turniiri veel pisut vormi ja tehnikat lihvida soovitame soojalt tenniseturniiri partneri Eerik Holteri käe all üksi või mitmekesi treeningtunde võtta!

Trennid toimuvad 3-4 inimesega grupis 1 või 1,5 tundi korraga (4-jase pundi korral kindlasti vähemalt 1,5 tundi). Treeningud toimuvad pallikahuri vastu, kus kahur saadab pallid ettenähtud kohtadesse ja treener juhendab osalisi samal pool väljakut. Pallid ja reketid on Holteri tennisepoe poolt. Samal ajal treeninguga on võimalus kasutada ja testida erinevaid reketeid. Tutvu valikuga: http://www.tennisepood.ee/

Osavõtjatel peaks olema vaid spordiriided ja heleda tallaga spodijalatsid. Tumeda(musta) tallaga jalatsites, kui need jätavad tumedaid jälgi, platsile ei lubata. Soovi korral saab kõike vajalikku Holteri tennisepoest soetada tulles näiteks mõni päev varem poest läbi.

Treeningu hind on 400 kr/t, lisandub väljaku maksumus 200-260kr/t sõltuvalt kellaajast. Treeningud toimuvad üldjuhul Idakeskuse tennisehallis (Punane 16). Summaarne maksumust tuleb jagada osavõtjate vahel. Treeningud on soovitav korraldada laupäeval-pühapäeval või tööpäevadel 10-14 vahel (v.a. teisip). Treeningutel võivad osaleda ka täiesti algajad, ainult gruppidesse peaks jagama enam- vähem võrdse tasemega inimesed. Võimalus on võtta ka eratreeninguid!

Huvi korral palun anda märku mulle raudma@gmail.com või kontakteeruda otse Eerik Holteriga eerik.holter@gmail.com tel 50 15 249

Kes soovib lihtsalt enne turniiri paarismängu harjutada andke teada mulle, Sandrale või Katile sandra.goudin@gmail.com või kveskimagi@gmail.com ja leiame ühise aja ja koha!

Nüüd kiirelt regama, sest kohtade arv on piiratud!

Parimate soovidega,

Martin 55 638 495
Sandra 51 36 033
Kati 52 28 663

Kommentaare ei ole: