pühapäev, 15. november 2009

Järelkaja koolitusele "Tarkuseterad liikumiseks"

Sellel nädalal toimusid nii Tallinnas kui ka Tartus Margus Pirksaare poolt läbi viidud koolitused “Kuidas saaks harjutamise meelepäraseks teha sügis-talvisel-kevadisel perioodil?”

Koolitusel räägiti, milleks on kihiline riietumine sportimisel vajalik, kuidas riie suudab treeningu ära rikkuda, kuidas saaks oma harjutamise meeldivamaks muuta, milline võiks olla treeningplaan, kus joosta, kuidas ajatada söögikorrad sõltuvalt harjutamisest, mida ja kui palju juua treeningul, kas jooksma võiks minna juba hommikul, tuule kiiruse ja temperatuuri seosed ning külmetusohud jne.

Samuti seda, et sõbrale ära soovita jooksulindil jooksmist, kui vajalik on mütsi kandmine jooksmisel, kuidas saab toetada oma keha valides õiged spordijalanõud ja sokid.

Tartus toimunud koolitusest täpsemalt rääkides, siis koolitus oli väga huvitav, kaasamõtlemist ja küsimusi oli palju. Tunti huvi Marguse kui võimaliku treeneri ja ka spordivarustuse hankimise osas. Kohal olid tõelised spordihuvilised, kes jäid koolitusega väga rahule öeldes, et selliseid koolitusi võiks teine kordki olla:) Samuti oli osalejatel võimalik tutvuda korp! Filiae Patriae kena helerohelise konvendihoonega.

Minule isiklikult meeldis väga teadmine, et jooksmise puhul piisab juba 20 minutist, et hea koormus kätte saada:))

SPORT TEEB ILUSAKS

Tänud kõigile osalejatele ja korraldajatele!
Ingrid
JCI Tartu

Kommentaare ei ole: