pühapäev, 1. märts 2009

JCI Spordiklubi rahvusvahelised talipäevad

Tere spordisõbrad!

Eilne rabamatk, õigemini 5,6 km kakerdamine Kakerdajate rabas on endiselt kontides. Kakerdasid Triin, Merike, Pille, Jaanika, Kristi. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida, vaid kuidas see rabapisik üleüldse spordiklubi ridadesse sattus...

Nimelt eelmisel nädalalõpul Riisa rabas Soomaal algasid JCI Spordiklubi rahvusvahelised talvepäevad 2 tiimi jaoks laudteed mööda matkamisega. Esindatud riigid olid Eesti ja Itaalia. Mitmed meist panid aeg-ajalt metsa/ puusse/ rappa, aga üldiselt liiguti kenasti kuhu teamleader näitas. Ärevamad hetked olid ürdiliköör, pirukad, supp ja ei saa üle ega ümber JCI Estonia bobitiimi sünnist, kellega nüüd Vancouver 2010 olümpiamängudeks valmistutakse (vt juuresolev paraadfoto, ps vormikombesd juba õmmeldakse ja kiivrid on sponsorlogode kleepimises. Puudu veel ainult kelk!).


Peale ergutavat rabaretke olid sportlased valmis rinda pistma uue ja põneva spordialaga - siseorienteerumine. Kulges see ülevas meeleolus, vastavalt Jüri ja Pille poolt etteantud plaanile, ilma kehavigastusteta. Kõpu kooli spordihall sai risti rästi läbi tormatud. Võistluste ametlikku protokolli ma kahjuks ei mäleta. Ise olin tiimis mis saavutas auhinnalise 3. koha ;) Siseorienteerumise alla ja peale mängisime kossu, võrku, tõstmist.


Sportlaste jaoks vast kõige raskem jõuproov oli loengu "Kuidas mitte teha koolitust :)" ajal paigalpüsimine. Õnneks suutsid koolitajad Merle ja Tanel auditooriumi tähelepanu ohjes hoida ja ka see kadalip läbiti võidukalt.
Avapäeva võttis traditsiooniiselt kokku saunas käik, tants ja trall. Teisel päeval jätkus energiat Kõpu mõisa ajaloo ja tänapäevaste toimetustega tutvumiseks..

PS. Talipäevi dokumenteerisid agaralt päevapiltnikud Kaspar L ja Andres A. Küsige neilt pildipanga võti. Kindlasti annavad!

Sportimiseni,
Triin A


Kommentaare ei ole: