kolmapäev, 25. august 2010

Rattasõidu koolitus 6. septembril 2010 kell 18.00 kesklinnas

Hea Spordisõber,


Ootan Sind 6. septembril kell 18.00 rattasõidu koolitusele.

Koolitust viib läbi Indrek Rannama (sünd. 1975) – sporditeaduste magister (2004) ja kasvatusteaduste doktorant, Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudi teadur.

Koolituse käigus tutvustab Indrek rattasõiduks vaja minevat varustust ja ratta (sõitja järgi) seadistamist, rattasõidu tehnikat ja grupisõidu oskuste tähtsamaid aspekte, rattasõidu treeningu (võistlemise) eripärasid võrreldes teiste vastupidavusaladega ning ülevaadet rattasõidu treeninguga kaasnevatest ohtudest (traumad, vigastused, ületreening).


Lisainfo Indrek Rannamaa kohta:

· Aastast 1995 tegev jalgrattaspordi treenerina (hetkel omab kõrgeimat ehk 5. kutsekvalifikatsiooni taset) – juhendanud selle aja jooksul nii noor-, harrastus, kui eliitsportlasi.

· Lektoriks mitmetel kursustel ja koolitustel ning avaldanud jalgrattaspordi alaseid teaduslikke publikatsioone ja treenerikoolituse õpiku. EJL-i treenerite nõukogu ja treenerite kutsekomisjoni liige.

· Tegevrattur aastast 1988 kuni käesoleva hetkeni, tulnud eliitklassis kolmekordseks Eesti meistriks (viimati aastal 2009) ja mitmekordseks medaliomanikuks erinevatel maanteesõidu aladel ning kuulunud Eesti rahvuskoondisesse.


Koolitusele registreerimiseks ja täpsema asukoha saamiseks saada e-mail aadressile
Pillelodi@gmail.com

Osavõtutasu 75.- (JCI Spordiklubi liikmetele)/100.- (külalistele)

Kohtade arv on piiratud!

Pille L.

Kommentaare ei ole: