kolmapäev, 4. veebruar 2009

Koolitused


Treeningplaanide koostamine Martin Mooses, hind 315 krooni kuu
Martin on valmis aitama JCI Spordiklubi liikmetel saavutada seatud sportlikke eesmärke. Olgu selleks, kas 10 km järvejooksu või siis hoopis Berliini jooksu- või uisumaratoni läbimine. Martin koostab individuaalse treeningplaani, nõustab skype või telefoni teel ning olles spetsialiseerunud jooksmisele, nõustab ka jooksutehnika ning venitusharjutuste osas.

Treeningplaani koostamiseks on eelnevalt soovitav läbida testid Vomaxis.

Tel: +372 534 630 66
e-mail: kipka@kipka.ee


Martin on tunnustatud harrastussportlaste treener. Olles läbinud mitmeid täienduskoolitusi ja kirjutanud bakalaureusetöö teemal :Kesk-ja pikamaajooksjate funktsionaalse ökonoomsuse ja võimsuse arendamise ning monitooringu võimalustest.
Lisaks omab Martin ka ise mitmeid isiklikke sportlikke saavutusi. Näiteks on Martin Eesti Meister 3000m takistusjooksus ja 8 kordne Eesti Noorte meister.
Martini kontaktid siia lisada

Rulluisutamise tehnika koolitused, kevad 2009
2009 kevadel on plaanis alustada rulluisukoolitustega, mille käigus toimub tehnika õpe nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Osa tasub tulla võtma nii neil, kellel on soov õppida pidurdama kui ka neil, kes ei taha Evelin Ilvest rulluisumaratonil vaid seljatagant näha 
Uisukoolitused on kavas läbi viia koostöös rulluisuklubiga ABEC, kelle liikmete hulgas on ka näiteks Evelin Ilvese treener Jaanus Ritson.

Koolituse kohta tuleb täpsem info ca kuu jooksul., Hea oleks kui annaksite juba praegu märku oma võimalikust huvist koolituse vastu e-mailile sibul7@hotmail.com, et oleks lihtsam koolitust planeerida.

Kommentaare ei ole: