kolmapäev, 6. juuni 2012

Jalgpall

Kommertskodade vaheline jalgpalliturniir

Ilusal suvehõngulisel laupäeval (26.05.2012)  toimus Tallinnas juba traditsiooniks saanud kommertskodade vaheline jalgpalliturniir, kus ka JCI oma väärika esinduse välja pani. Võitlusse asuti koosseisus Alari Arro, Andrei Rikk, Kaupo Seemen, Kristjan Kolbre, Martin Raud, Märt Rohtla, Priit Liiv, Radek Küttis, Sven Aulik, Taavi Vaigla ja Erki Hendrikson, kes ühtlasi täitis ka treeneri rolli.

Korraga oli platsil 6 mängijat + väravavaht. JCI meeskond otsustas kasutada hokimängust tuttavat taktikat – platsil hingetuks ja kiired vahetused. Mingit jalutamist ja platsil puhkamist ei tohtinud olla. Esimeses mängus tõi taktika ka soovitud edu. Mäng Soome vastu võideti rekordilise skooriga 5:0.'

Päev tervikuna kulges mööda tagurpidi parabooli: võit-viik-kaotus-kaotus-kaotus-viik-võit. Skoorid siis vastavalt: Eesti-Soome – 5:0; Eesti-Saksa – 0:0; USA-Eesti – 3:0; Inglismaa-Eesti – 2:0;
Eesti-Hispaania – 0:1; Eesti-Rootsi – 1:1 ja Eesti-Taani – 1:0.

Turniiri võit läks ülekaalukalt Inglismaale, kellele järgnesid Saksamaa, USA ja Rootsi ning JCI-l õnnestus Eesti esindajana saavutada igati tubli 5. koht. Meist tahapoole jäid Hispaania, Taani ja Soome.

Võistluse võib siiski kordaläinuks lugeda, kuna täies koosseisus treeningut ei õnnestunud kordagi teha, kolm päeva enne võistlust said 7 meeskonnaliiget kokku ning tegid karjamaal ühe treeningu. Tublile tulemusele aitasid kindlasti kaasa ka fännid, kes innukalt kaasa elasid – suur tänu teile!

Järgmise trennini/turniirini,
Priit

Kommentaare ei ole: